Bosch Car Service

Bosch Car Service Gentofte

Vi er et certificeret Bosch Car Service værksted, og det sikrer dig enestående service og kvalitet i topklasse. Vi servicerer og reparerer både personbiler og varevogne, og uanset hvilket mærke og årgang, netop din bil er, har vi ekspertisen til at løse opgaven.

Vil du bestille tid til service eller reparation, kan du nemt booke en tid i vores online bookingsystem.

Et ægte autoværksted for alle

Vores veludstyrede autoværksted på Mesterlodden 35 i Gentofte udfører bilreparationer og bilservice af alle mærker. Vi bruger reservedele af den højeste kvalitet fra Bosch eller andre dele i originalkvalitet. Med vores mange år i branchen kan vi garantere, at vi passer på din bil som ingen andre.

Verdensførende udstyr Som en del af Bosch Car Service bruger vi verdensførende testudstyr til diagnosering af din bil. Uanset om der er tale om analyse af batteri, dieselsystemer eller anden test bruger vi moderne teknik fra Bosch. Service eller reparation – vi hjælper dig! Vi klarer det meste for din bil. Alle former for service, reparation og tjenester, som vi tilbyder på værkstedet kan findes på listen til højre og under fanen med autoværksted.

Har du spørgsmål skal du blot kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. Bestil service i god tid eller ring direkte til os på 39 68 16 22, eller book online!

Ekstra tjenester og service

Modtagelse 24 timer i døgnet
Du kan aflevere din bil på vores autoværksted på alle tidspunkter af dagen.
Du skal blot parkere bilen på parkeringspladsen og lægge nøglen i nøgleboksen før din aftalte bilservice eller bilreparation. Personalet på værkstedet kontakter dig efter udført arbejde eller mens det er i gang, hvis vi har brug for yderligere oplysninger. Du sparer tid og får bilen tilbage, så hurtigt det er muligt.

Kundemodtagelse
Vores servicerådgiver gennemgår din bil, og vi taler om det arbejde, der bør udføres. Vi giver dig specialistrådgivning og forklarer altid, hvorfor reparationen skal udføres, og hvor meget den anslås at koste. Hvis der tilkommer omkostninger under arbejdet, afstemmer vi altid dette med dig, før vi gennemfører den ekstra reparation.

Erstatningsbil
Mange af os er afhængige af en bil i hverdagen. Hos os får du adgang til en erstatningsbil til en overkommelig pris, mens din bil serviceres på værkstedet.

Online booking
Du har naturligvis mulighed for at booke dit næste besøg hos Bosch Car Service Gentofte online.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomRetur til webshop