A/C Service

Aircondition service

Mange aircondition- og klimaanlæg taber med tiden kølemidlet og får dermed nedsat køleevne. I ekstreme tilfælde kan køleevnen være helt væk. Derfor er det nødvendigt med periodisk airconservice.

Vi er eksperter i udskiftning af kondensatorer, kompressorer og mange andre dele til aircondition- og klimaanlæg, og vi kan servicere alle biler uanset mærke og årgang. Kontakt os og book tid til et airconservice – så kan du være sikker på, at bilen kan køre køligt igennem sommeren.

Aircondition kræver et service

Forskellen mellem et klima- og et airconditionanlæg findes typisk i antallet af sensorer og hvordan, anlægget styres. Et klimaanlæg er oftest styret af forskellige følere og sensorer rundt omkring i kabinen. Du fortæller anlægget, hvilken temperatur du ønsker, og anlægget vil herefter sørge for at holde denne temperatur. Et airconditionanlæg har oftest kun en tænd- og sluk-knap, og det har ikke følere og sensorer tilknyttede.

Et airconditionanlæg vil tabe kølemidlet i løbet af året, og når mængden af kølemiddel bliver for lav, mister det køleeffekten. Dette er grunden til, at det er vigtigt at få foretaget et service af airconditionanlægget hvert år.