Bilsyn

Klargøring til syn

Danske biler er blandt de ældste i Europa. Derfor skal bilsyn sikre, at alle danske biler kan styre og bremse og ikke forurener unødigt. Din bil skal til syn første gang, når den fylder 4 år. Derefter indkalder Trafikstyrelsen din bil til syn hvert 2. år, når den vejer under 3.500 kg.

Hos AutoCenter Gentofte tilbyder vi gsynskontrol, hvor vi tjekker og kontrollerer din bil på 12 vigtige punkter. Desuden udarbejder vi en liste over nødvendige reparationer, så du kan komme trygt og sikkert igennem syn uden eventuelle overraskelser.

Vi syner bilen for dig

Er din bil oppe i årene, er der noget der rasler, eller er dækkene godt slidte, er det en god idé at få lavet en gratis synskontrol. Vores mekanikere kontrollerer, om bilen kan klare et syn, eller om der er noget, der skal klares in­den. Hvis der er noget, der skal klargøres, får du et tilbud på stedet.

Som en ekstraservice kan vi også tilbyde at klare hele bilsynet, og køre din bil til syn for dig. På www.tjekbil.dk kan du se, hvornår din bil sidst var til bilsyn ved at indtaste bilens nummerplade.